E-mailadres en accountinstellingen wijzigen

Op my.izettle.com kun je je accountinstellingen wijzigen, zoals je e-mailadres, je wachtwoord en je profielfoto.

Je kunt gewoon inloggen op je account op my.izettle.com. Dan klik je op je naam in het bovenste menu en selecteer je Instellingen > Account instellingen

Belangrijk: Let erop dat je e-mailadres up-to-date is, deze gebruiken we namelijk om contact met je op te nemen. Je moet e-mails kunnen ontvangen en versturen vanaf dit adres, d.w.z. gebruik geen alias.

Als je je wachtwoord bent vergeten, ga dan naar my.izettle.com, of open de app en klik op “Wachtwoord vergeten?”. Volg dan de instructies om je wachtwoord te resetten.

Lees hier meer over het wijzigen van je accountinstellingen.

Richtlijnen voor je wachtwoord
- Deel je wachtwoord nooit met anderen.
- Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor meer dan één account.
- Verander je wachtwoord regelmatig, minstens één keer elke drie maanden.
- Als je denkt dat je wachtwoord niet meer veilig is, zorg er dan voor dat je het zo snel mogelijk wijzigt.
- Zorg ervoor dat je uitlogt en de browser afsluit als je een publieke computer hebt gebruikt.