E-mailadres en accountinstellingen wijzigen

Op my.izettle.com kun je je account instellingen wijzigen, zoals je e-mailadres, je wachtwoord en je profielfoto.

Je kunt gewoon inloggen op je account op my.izettle.com, klik op je naam in het bovenste menu en selecteer “Instellingen” en dan “Account instellingen”.

Belangrijk: Let erop dat je e-mailadres up-to-date is, deze gebruiken we namelijk om contact met je op te nemen. Je moet e-mails kunnen ontvangen en versturen vanaf dit adres, d.w.z. gebruik geen alias.

Als je je wachtwoord bent vergeten, ga naar my.izettle.com, of open de app, en klik op “Wachtwoord vergeten?”. Volg dan de instructies om je wachtwoord te resetten.

Richtlijnen voor je wachtwoord
- Deel je wachtwoord nooit met anderen.
- Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor meer dan één account.
- Verander je wachtwoord regelmatig, minstens één keer elke drie maanden.
- Als je denkt dat je wachtwoord niet meer veilig is, zorg er dan voor dat je het zo snel mogelijk wijzigt.
- Zorg ervoor dat je uitlogt en de browser afsluit als je een publieke computer hebt gebruikt.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00