E-mailadres en accountinstellingen wijzigen

Op my.izettle.com kun je je accountinstellingen wijzigen, zoals je e-mailadres, je wachtwoord en je profielfoto.

Je kunt gewoon inloggen op je account op my.izettle.com. Dan klik je op je naam in het bovenste menu en selecteer je Instellingen > Account instellingen

Belangrijk: Let erop dat je e-mailadres up-to-date is, deze gebruiken we namelijk om contact met je op te nemen. Je moet e-mails kunnen ontvangen en versturen vanaf dit adres, d.w.z. gebruik geen alias.

Als je je wachtwoord bent vergeten, ga dan naar my.izettle.com, of open de iZettle Go-app en klik op “Wachtwoord vergeten?”. Volg dan de instructies om je wachtwoord te resetten.

Lees hier meer over het wijzigen van je accountinstellingen.

Richtlijnen voor je wachtwoord
- Deel je wachtwoord nooit met anderen.
- Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor meer dan één account.
- Verander je wachtwoord regelmatig, minstens één keer elke drie maanden.
- Als je denkt dat je wachtwoord niet meer veilig is, zorg er dan voor dat je het zo snel mogelijk wijzigt.
- Zorg ervoor dat je uitlogt en de browser afsluit als je een publieke computer hebt gebruikt.