Kaartbetaling accepteren

Betalingen accepteren met de iZettle Reader
Betalingen accepteren met de Card Reader Lite
Betalingen accepteren met de Card Reader Pro & card Reader Pro Contactless
Kaart geweigerd

Betalingen accepteren met de iZettle Reader

De iZettle Reader Verbinden & betalingen accepteren from iZettle on Vimeo.

1. Voeg een product toe
- Open de app op je apparaat.
- Voeg een product toe aan je winkelmandje of voer een bedrag in.

2. Tik op “Afrekenen”
- Tik op "Afrekenen" in de app.
- Selecteer Kaart als betaalmethode*.
- Steek de kaart in de kaartlezer of haal hem door de sleuf.

Voor contactloze betalingen:
- Houd de kaart bij de kaartlezer. De kaart moet binnen een afstand van 5 cm van het display van de kaartlezer worden gehouden.

3. Bevestig transactie
- De klant voert hun pincode in op de kaartlezer of tekent op het scherm van je smartphone/tablet.

4. Bon
- Voer het e-mailadres van de klant in om een digitale bon te sturen. Je kunt ook de bon printen als je met een printer bent verbonden.

Klaar!

* Wanneer je alleen kaartbetalingen met iZettle accepteert, kun je de optie Contant uitschakelen in het Betaal Instellingen menu in de app.

- Tik op
- Ga naar Betaal Instellingen
- Schakel Contante betalingen uit (door de groene knop uit te zetten)

Betalingen accepteren met de Card Reader Lite

Sluit de verbindingskabel aan op de audio uitgang van je smartphone/tablet en de kaartlezer. Start dan de app op. De kaartlezer is klaar voor gebruik wanneer de laadindicator groen knippert.

1. Voeg een product toe
- Open de app op je apparaat.
- Voeg een product toe aan je winkelmandje of voer een bedrag in.

2. Tik op “Afrekenen”
- Tik op "Afrekenen" in de app.
- Selecteer Kaart als betaalmethode*.
- Steek de kaart in de kaartlezer of haal hem door de sleuf.

3. Bevestig transactie
- De klant voert hun pincode in op de kaartlezer of tekent op het scherm van je smartphone/tablet.

4. Bon
- Voer het e-mailadres van de klant in om een digitale bon te sturen. Je kunt ook de bon printen als je met een printer bent verbonden.

Klaar!

* Wanneer je alleen kaartbetalingen met iZettle accepteert, kun je de optie Contant uitschakelen in het Betaal Instellingen menu in de app.

- Tik op
- Ga naar Betaal Instellingen
- Schakel Contante betalingen uit (door de groene knop uit te zetten)

Betalingen accepteren met de Card Reader Pro & Card Reader Pro Contactless

1. Voeg een product toe
- Open de app op je apparaat.
- Voeg een product toe aan je winkelmandje of voer een bedrag in.

2. Tik op “Afrekenen”
- Tik op "Afrekenen" in de app.
- Selecteer Kaart als betaalmethode*.
- Steek de kaart in de kaartlezer of haal hem door de sleuf.

Voor contactloze betalingen:
- Houd de kaart bij de kaartlezer. De kaart moet binnen een afstand van 5 cm van het display van de kaartlezer worden gehouden.

3. Bevestig transactie
- De klant voert hun pincode in op de kaartlezer of tekent op het scherm van je smartphone/tablet.

4. Bon
- Voer het e-mailadres van de klant in om een digitale bon te sturen. Je kunt ook de bon printen als je met een printer bent verbonden.

Klaar!

* Wanneer je alleen kaartbetalingen met iZettle accepteert, kun je de optie Contant uitschakelen in het Betaal Instellingen menu in de app.

- Tik op
- Ga naar Betaal Instellingen
- Schakel Contante betalingen uit (door de groene knop uit te zetten)

Kaart geweigerd

Wat te doen als een kaart wordt geweigerd:

Als de betaling nog steeds wordt geweigerd, kan de betaling niet worden voltooid. We raden aan om de klant met een andere betaalmethode te laten betalen en hem dan te vragen om contact met zijn bank op te nemen voor meer informatie.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00