Kuitin ylä- ja alatunnisteen valinta

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle ravintoloille, baareille ja kahviloille -kassajärjestelmästä, joka perustuu intelligentpos teknologiaan.

Voit muokata kuitin ylä- ja alatunnistetta intelligentpos-sovelluksen kautta. Nämä tiedot tallennetaan kuhunkin päätelaitteeseen erikseen, joten eri päätelaitteissa voi olla eri viestejä.

Lisää tai poista ylä- tai alatunniste tai muokkaa tunnistetta kirjautumalla sisään intelligentpos-sovellukseen ja siirtymällä kohtaan "Asetukset" > "Tulostimet" ja napauttamalla näytön yläosasta välilehteä "Kuitit".

Vieritä sitten kohtaan Ylätunniste- tai alatunnisteteksti ja anna tiedot, jotka haluat sisällyttää asiakaskuitteihin.

Yllä: ylätunnisteeseen lisätään yleensä osoite- ja yhteystiedot. Alatunnisteessa ilmoitetaan yleensä arvonlisäveronumero.