Mitkä laitteet ovat yhteensopiva intelligentpos®-järjestelmän kanssa?

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle ravintoloille, baareille ja kahviloille -kassajärjestelmästä, joka perustuu intelligentpos teknologiaan.

Tulostimet
Integroidut kortinlukijat
iPadit
Viivakoodinlukija
Mitä EPOS-laitteita tarvitsen?

Tätä luetteloa päivitetään, kun sovelluksen kanssa yhteensopivia laitteita tulee saataville.

Tulostimet
Star Micronics TSP654 (Bluetooth tai Ethernet/LAN)
Star Micronics TSP143 (Ethernet/LAN)
Star Micronics SP742 (Ethernet/LAN)
Kannettava Star Micronics TM-300i -tulostin (Bluetooth)
Epson TM-T70 (Ethernet/LAN)
Epson TM-T20 (Ethernet/LAN)
PowaPOS T25 (Ethernet/LAN)

Integroidut kortinlukijat
iZettle-kortinlukija

iPadit
iPad 4. sukupolvi (ei suositella)
iPad Air
iPad Air 2
iPad mini 2
iPad mini 3

Viivakoodinlukija
Socket Mobile 7Ci Bluetooth -viivakoodinlukija

Mitä EPOS-laitteita tarvitsen?

Intelligentpos vaatii Apple iPad Air -mallin tai sitä uudemman, jossa on Applen iOS-oletuskäyttöjärjestelmän uusin versio.

Jotta voit hyödyntää intelligentpos-järjestelmää parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme myös Wi-Fi-yhteyden tai 3G-reitittimen käyttöä paikan päällä.

Tyypillinen intelligentpos-kokoonpano koostuu seuraavista laitteista:

• iPad Air tai uudempi
  • Wi-Fi-reititin
  • lämpökuittitulostin
  • kassa, jossa on RJ11-yhteys
  • CAT5E-verkkokaapeli

Emme voi taata yhteensopivuutta muilta myyjiltä ostettujen laitteiden kanssa. Jos sinulla on valmiina laitteita, joiden yhteensopivuus arveluttaa, tai kysyttävää vaihtoehdoista, ota yhteys tukitiimiimme.

Tärkeä huomio:
Jotkut reitittimet (esim. BT Hub ja Technicolor) näyttävät varoitussivun, jos DSL-verkkoyhteys katkeaa. Verkkoyhteyden katkeamisen ei pitäisi vaikuttaa tulostimiin, mutta tämä sivu estää tulostimia toimimasta normaalisti. Joissakin tapauksissa on mahdollista poistaa tämä ominaisuus: voit kysyä tästä reitittimen valmistajalta tai palveluntarjoajalta. Muutoin näiden sivujen käytöstä poistaminen ei ole mahdollista. Suosittelemme, että hankit tällaisen reitittimen tilalle tavanomaisen reitittimen, kuten tukitiimimme suositteleman ADSL-modeemireitittimen, jonka voi hankkia heidän kauttaan. Nämä reitittimet jatkavat toimintaa, vaikka verkkoyhteys katkeaisi, ne eivät tuki paikallista liikennettä, ja niiden toimintavarmuus on huomattavasti parempi.

Vinkki:
Monet langattomat reitittimet päivittävät säännöllisesti niihin yhdistettyjen laitteiden IP-osoitteen. Välttääksesi tämän sinun on korjattava tulostimen IP-osoite reitittimen hallintapaneelissa. Älä koskaan käytä samaa Wi-Fi-verkkoa kuin asiakkaat, koska lisäliikenne ja IP-osoitteen antaminen useille laitteille voivat aiheuttaa ongelmia, jos konfiguraatiota ei suoriteta oikein. Käytä aina erillistä virtuaalilähiverkkoa. Esikonfiguraatiovaihtoehtoja koskevia ja muita tietoja voi kysyä myynti- ja tukiagenteiltamme.