Asiakasuskollisuus

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle ravintoloille, baareille ja kahviloille -kassajärjestelmästä, joka perustuu intelligentpos teknologiaan.

Tämä ominaisuus edellyttää käytössä olevaa Internet-yhteyttä.

Löydät tämän kohdasta "Asetukset" > "Kanta-asiakkaat".
Ota asiakasuskollisuusominaisuus käyttöön napauttamalla "Ota asiakasuskollisuus käyttöön".

Kohdenna "Pistettä per €": ota tämä ominaisuus käyttöön, niin voit antaa haluamasi määrän uskollisuuspisteitä kutakin käytettyä euroa kohden.

Salli pisteiden lunastus: ota tämä ominaisuus käyttöön, niin voit antaa alennuksen tilauksen tai ostoksen kokonaishinnasta uskollisuuspisteitä vastaan.

Kun olet aktivoinut asiakasuskollisuusominaisuuden ja asetukset on konfiguroitu, "Toiminnot" -valikkoon ilmestyy painike "Asiakasuskollisuus".

Rekisteröi tai etsi asiakas napauttamalla "Asiakasuskollisuus" -painiketta, joka avaa seuraavan ikkunan:

Uuden asiakkaan rekisteröinti:
  • Napauta kohtaa "Luo asiakas"
  • Näyttöön ilmestyy asiakastietoikkuna (alla), jossa voit antaa asiakkaan tiedot.
  • Napauta "Vahvista".
  • Voit nyt skannata uuden asiakasuskollisuuskortin iPadin kameralla ja liittää sen asiakkaan tietoihin; valitse "Lisää kortti manuaalisesti", jos haluat antaa tiedot itse; valitse "Ohita", jos haluat luoda asiakkaan ja tulostaa tälle väliaikaisen asiakasuskollisuusnumeron.
Voit rekisteröidä asiakkaan myös napauttamalla kohtaa "Lisää asiakas" skannaamatta kanta-asiakaskorttia. Järjestelmä määrittää automaattisesti seuraavan käytettävissä olevan asiakasnumeron.

Voit tarkastella kunkin lisätyn asiakkaan tietoja Backofficen yleisnäkymässä. Voit viedä nämä tiedot CSV-muodossa, ja niitä voidaan tämän jälkeen käyttää sähköpostimarkkinointiin (jos rekisteröityneet asiakkaat ovat ilmoittaneet haluavansa saada viestejä).

Käytä asiakkaan uskollisuuspisteitä lukemalla tuote ensin normaalisti. Valitse kuitenkin "Maksu" -näytöltä kohta "Asiakasuskollisuus", jossa voit valita asiakkaan pistemäärää vastaavan vaihtoehdon.