Sirukortinlukija

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle ravintoloille, baareille ja kahviloille -kassajärjestelmästä, joka perustuu intelligentpos teknologiaan.

iZettle

Ennen kuin voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöösi, sinun on luotava iZettle-tili. Jos haluat luoda tilin tai saada lisätukea lukijan käyttöön, vieraile osoitteessa www.izettle.com.

1. Kun käynnistät kortinlukijan ensimmäistä kertaa, se siirtyy automaattisesti parinmuodostustilaan.
    Muutoin, paina Bluetooth-painiketta ja vapauta se, kun Bluetooth-parinmuodostuskuvake näkyy.
  2. Siirry iPad-asetuksiin ja ota Bluetooth käyttöön. Odota, että näytössä näkyy iZettle ### ja yhdistä napauttamalla sitä. (### on kortinlukijan takana olevan sarjanumeron kolme viimeistä numeroa.)
  3. iPadin näyttöön ilmestyy kuusinumeroinen koodi. Saman koodin pitäisi näkyä kortinlukijassa. Vahvista molemmissa laitteissa parin muodostamiseksi.
  4. Avaa intelligentpos-sovellus ja siirry kohtaan "Asetukset" > "Integraatiot" > "iZettle" > "iZettle-asetukset" ja anna iZettle-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi.