Mitä kuukausittaisiin palvelumaksuihin sisältyy?

Huom. iZettle Pro ‑palveluun ei voi enää rekisteröityä uusia asiakkaita. Lue lisää siitä, miten iZettle Go voi auttaa yritystäsi, klikkaamalla tästä.

iZettle Pron kuukausittaiseen palvelumaksuun sisältyvät

• ohjelmiston käyttöoikeus
  • säännölliset ohjelmistopäivitykset
  • helppokäyttöinen Backoffice tarkkaa raportointia ja varastonhallintaa varten
  • myyntitietojen turvallinen säilytys pilvessä
  • älypuhelimen iReport-sovellus, jonka avulla voit tarkastella myyntitietoja missä ja milloin tahansa
  • rajaton tekninen tuki seitsemänä päivänä viikossa

iZettle Pron kaltaisen tilaukseen perustuvan pilvipohjaisen POS-järjestelmän etuja ovat

• edullinen kuukausilasku, johon sisältyy kaikki kulut
  • rajoittamaton tuki
  • edulliset laitteet ja korjaukset
  • pieni energiankulutus
  • ilmaiset ohjelmistopäivitykset vastaisuuden varalta
  • ei suuria ja jatkuvia käyttöoikeus- tai laitteistomaksuja
  • ei erillisiä tuki-, isännöinti- tai huoltosopimuksia
  • itseasennusvaihtoehto

Maailmanlaajuisen koronavirus- eli COVID‑19-kriisiin vuoksi olemme ryhtyneet seuraaviin toimenpiteisiin tarjotaksemme sinulle lisätukea:

• Kaikki Pro-tilausmaksut jätetään perimättä 24.5.2020 saakka.

Katso lisätietoja kaikista väliaikaisista muutoksistamme täältä.