Blogin perustaminen

Blogi on loistava tapa inspiroida asiakkaita, pitää heidät ajan tasalla uusimmista ideoistasi ja tuotejulkaisuistasi sekä nostaa sivustosi sijoitusta hakukonelistauksissa.

Lisää blogi sivustollesi iZettle E‑commercen yleisnäkymästä seuraavasti:

Valitse "Verkkokauppa" > "Mukautus" > "Sivut".

1.  Ota blogisivu käyttöön Blogi-vaihtopainikkeesta (painike muuttuu vihreäksi).

1. Lisää uusi blogipostaus valitsemalla "Verkkokauppa" > Blogi. Klikkaa "Uusi postaus", kirjoita julkaistava teksti ja tallenna se.

Sivustosi kävijät pääsevät nyt lukemaan blogiasi verkkokauppasi päävalikosta.

Postauksesi näkyvät aina käänteisessä aikajärjestyksessä.