Näin voit ilmoittaa asiakkaalle, että hänen tilauksensa on matkalla

Kaikki tilauksesi näkyvät E‑commercen ”Tilaukset”-välilehdellä. Jos haluat ilmoittaa asiakkaallesi, että hänen tilauksensa on lähetetty, napsauta tilauksen vieressä näkyvää ”Valmis”-painiketta.

Näkyviin tulevasta ponnahdusikkunasta voit halutessasi lähettää asiakkaalle räätälöidyn viestin. Voit ilmoittaa viestissä myös seurantatunnuksen.

Asiakkaalle lähetettävä sähköpostiviesti näyttää suunnilleen tältä:

Nyt tilauksesi tilana näkyy ”Valmis” E‑commercen ”Tilaukset”-välilehdellä.