Käyttöehtojen lisääminen kassasivulle

Oman yrityksen ja sivuston turvaksi on hyvä luoda käyttöehtosivu. Ehtojen tarkka sisältö vaihtelee yritystoiminnan luonteen mukaan, joten selvitä aluksi, mitä oman alasi yrityksen ehdoissa kannattaa lukea.

Voit luoda käyttöehtosivun iZettle E‑commercessa ja linkittää sen sitten verkkokauppasi kassasivulle. Halutessasi voit lisätä myös "Hyväksyn käyttöehdot" ‑valintaruudun, joka asiakkaiden on valittava ennen tilauksen maksamista.

Näin lisäät valintaruudun

1. Valitse iZettle E‑commercen yleisnäkymästä "Asetukset" > "Kassa" ja klikkaa sen jälkeen "Asetukset"-välilehteä.
  2. Klikkaa "Käyttöehtojen hyväksyminen pakollista" ‑kohdan vaihtopainiketta.
  3. Lisää oma teksti ja klikkaa "Tallenna".

Miten asiakkaat voivat ilmaista hyväksyvänsä käyttöehdot?

Valitse toinen seuraavista tavoista, joilla asiakas voi ilmaista hyväksyvänsä ehdot:

• Valintaruutu: Asiakkaan on valittava käyttöehtojen hyväksymistä koskeva valintaruutu ennen tilauksen maksamista.
  • Ostoksen viimeistely: Asiakas osoittaa hyväksyvänsä käyttöehdot tekemällä tilauksen.

Miten muokkaan valintaruudun käyttöehtotekstiä?

Oletusteksti on "Hyväksyn [Kaupan] käyttöehdot", ja voit muokata sitä vapaasti. Tekstiin voi lisätä lihavoinnin ja linkin.

Lisää linkki klikkaamalla linkkikuvaketta ja antamalla käyttöehtosivusi URL-osoite ja linkkiteksti. Kun linkki on lisätty, asiakas voi lukea käyttöehtosi klikkaamalla linkkiä ennen tilauksen maksamista.