Teeman kääntäminen kielen muokkaustyökalulla

Kielen muokkaustyökalulla voit kääntää verkkokaupassasi näkyviä tekstejä englannista haluamallesi kielelle. Käännettävät tekstit voivat olla esimerkiksi tuotesivulla näkyviä tekstejä tai virheilmoituksia, ja monet niistä toistuvat eri sivuilla (esim. valikkotekstit). Kun päivität käännöksen kielen muokkaustyökalulla, muutokset päivitetään automaattisesti kaikkialle, missä teksti näkyy.

Kielen muokkaustyökalu sopii myös joukkomuutosten tekemiseen ilman kääntämistä: sen avulla voit tarvittaessa vaihtaa kaikki tietyt sivustollasi toistuvat ilmaukset kerralla (kieleen katsomatta). Voit esimerkiksi vaihtaa "ALE"-sanan tilalle "TARJOUKSESSA".

Näin pääset alkuun

1. Valitse E‑commercen yleisnäkymästä "Verkkokauppa" > "Asennetut teemat".
  2. Varmista, että julkaistu teema on uusin versio. Jos saatavilla on päivitys, klikkaa "Päivitä" ennen kuin jatkat.
  3. Klikkaa aktiivisen teeman vieressä olevaa alaspäin osoittavaa nuolta ja valitse "Muokkaa kieliä".

Käännösten muokkaaminen

Kielen muokkaustyökalun avulla on nyt mahdollista tehdä muutoksia verkkokaupassasi toistuvasti esiintyviin teksteihin. Huomaathan, että tekemäsi muutokset ovat sidoksissa julkaistuun teemaasi.

Voit vaihtaa aktiivista kieltä tai lisätä uuden kielen klikkaamalla "Lisää kieli". Kaupassa voi kuitenkin olla vain yksi aktiivinen kieli kerrallaan.

Jokaisen teeman mukana ladataan neljä kieliversiota:

• englanti
  • brittienglanti
  • ruotsi
  • tanska

Näihin neljään ei kuitenkaan ole pakko tyytyä, sillä voit valita luettelosta minkä tahansa aktiivisen kielen klikkaamalla "Lisää kieli". Kun kieli on lisätty, voit aloittaa tekstien kääntämisen. Kunkin tekstikentän alla on oletusteksti englanniksi.

Voit tarkistaa muutokset klikkaamalla "Tallenna" ja käymällä verkkokaupassasi.

Kielen muokkaustyökalussa valitsemasi aktiivinen kieli vaikuttaa myös siihen, missä muodossa valuutta näkyy ostajillesi.

Huomaa, että osaa näistä teksteistä käytetään kaupan rakennustyökalussa eivätkä ne välttämättä näy asiakkaille. Et voi myöskään muuttaa brändikohtaisia tekstejä, joita ovat muun muassa Twitterin "Tweet" ja Pinterestin "Pin".