Ändra lösenord

Den här artikeln innehåller information om iZettle för restauranger, drivet av intelligentpos.

Om du vill ändra kontots lösenord loggar du in i backoffice med ditt användarnamn och lösenord för intelligentpos. Gå till ”Min profil” i menyn till vänster och välj sedan ”Inställningar”.

Till höger på sidan kan du nu ändra ditt lösenord.

Fyll i uppgifterna för att ändra lösenord och klicka sen på ”Spara” för att uppdatera dina uppgifter.