Övergiven varukorg

Med funktionerna för övergivna varukorgar kan du:

• vinna tillbaka försäljningar och öka dina intäkter
  • skicka automatiskt mejl för att påminna kunderna om att slutföra sina köp
  • anpassa påminnelsemejlen precis som du vill
  • skapa rabattkoder för att locka tillbaka kunderna.

Anpassa mejlutskick för övergivna varukorgar

• Gå till din sida för E-commerce och klicka på Inställningar > Mejl.
  • Här får du två alternativ: inledande och uppföljande mejl. Förstautskicket skickar vi automatiskt till kunden, utifrån din tidsinställning. Påminnelsen är det andra och sista mejl som kunden får.

• Nu är du klar! Alla kunder som överger sin varukorg efter att ha fyllt i sin mejladress i kassan får ett påminnelsemejl enligt dina inställningar. Du kan när du vill ändra antalet mejl och vad som ska stå i dem genom att gå tillbaka hit.
  • Du kan också skicka ett testmejl till dig själv genom att klicka på "Skicka test".