Så här ansluter du Facebook Messenger till din webbshop

Kom igång

Nu kan du använda Facebook Messenger för att chatta med dina kunder när de är inne i din webbshop. Följ de här stegen för att lägga till Messenger i din butik:

1. Gå till din sida för iZettle E-commerce och tryck på Din onlinebutik (ändras inom kort till Din webbshop) > Inställningar.

2. Tryck på Anslut sidor.

3. Godkänn Facebooks behörigheter i fönstren som visas.

4. När du har godkänt behörigheterna ska sidorna visas i rullgardinsmenyn. Nu är det bara att välja en sida och trycka på Spara.

5. Nu ska Facebook-chatten visas för sidan du har anslutit och du kan som säljare svara på meddelanden från din Facebook-inkorg.