Gestolen kaartlezer

We zijn niet alleen trots op het bieden van een handige, eenvoudig te gebruiken dienst, we zijn ook trots op onze toewijding aan beveiliging.

We beschermen gevoelige klantgegevens en zorgen ervoor dat er geen kaartgegevens worden opgeslagen op de smartphone of tablet, of op de iZettle kaartlezer.

Alle gegevensverkeer is versleuteld. Als je je apparaat of kaartlezer ooit kwijtraakt of ze worden gestolen, blijven de kaartgegevens en het geld 100% veilig