Nodig een vriend uit

Raad een vriend iZettle aan via je eigen link. Als je vriend binnen 30 dagen een eerste kaartbetaling accepteert, krijgen jullie beide een tegoedbon van €10 voor toekomstige transacties.

Deel een link via:

- SMS
- Twitter
- Facebook
- E-mail

Je kunt de link ook handmatig delen. Je vind de link onder “Nodig een vriend uit” in het hoofdmenu in de iZettle Go app, maar ook wanneer je op my.izettle.com inlogt.