Nodig een vriend uit

Raad een vriend iZettle aan via je eigen link. Als je vriend binnen 30 dagen de eerste kaartbetaling accepteert krijgen jullie beide een tegoedbon van €10. 

 
Deel een link via:

- SMS
- Twitter
- Facebook
- E-mail

Je kunt de link ook handmatig delen. Je vind de link onder “Nodig een vriend uit”, zowel in de app als wanneer je inlogt op je account op izettle.com. 

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.

Bel ons: 020 794 1160