Personeelsmanagement

Werknemers kunnen ook beheerd worden via de Backoffice. Om dit te doen selecteer je 'Werknemers' in het menu aan de linkerkant en selecteer je 'Beheer'. Nu kom je op het volgende scherm:

Om een nieuwe gebruiker in het kassasysteem aan te maken, selecteer je de 'Maak nieuwe gebruiker' optie, waardoor je naar het volgende scherm gaat:

Voer de 'Gebruikersnaam' in die je wil zien op het scherm op de iPad, voer een bijbehorend wachtwoord in van 1-8 karakters lang om in te loggen en selecteer als laatst de rol van de gebruiker (Manager, Supervisor of Personeel)  Wanneer je dit hebt gedaan, druk je op de 'Opslaan' knop en de nieuwe gebruiker zal nu kunnen inloggen op de iPad.

Het systeem kan zo worden ingesteld dat gebruikers die geen Manager of Supervisor zijn, bepaalde functies niet kunnen gebruiken.

Om dit in te kunnen stellen, zal je eerst naar de iZettle Pro app moeten gaan. Ga naar 'Instellingen' en selecteer 'Gebruikers' voor het volgende scherm:

Van hieruit kan je opties selecteren die Managers, Supervisors en personeel kunnen gebruiken. Wanneer je al de beoogde instellingen hebt aangepast, druk je op de 'Bewaar' knop en worden je aanpassingen doorgevoerd naar de iPad.