Vaste klanten

*Voor deze module heb je een werkende internetverbinding nodig.

Deze kan gevonden worden bij 'Instellingen' > 'Loyaliteit'.
Druk om de 'Loyaliteits-modus' aan te zetten om de 'Loyaliteit'-functie aan te zetten.

Wijs 'Punten per €' toe door de optie 'Spaarpunten toewijzen' aan te zetten. Nu kan je loyaliteitspunten toewijzen aan een klant voor elke betaalde euro.

Laat klanten punten inwisselen voor Euro's – zet de optie 'Sta punten inzet toe' aan zodat klanten punten kunnen inwisselen voor bepaalde kortingen.

Wanneer je deze loyaliteits-module hebt geactiveerd en geconfigureerd in de instellingen, zal de 'Loyaliteits' knop oplichten bij het 'Functies' menu bij het beginscherm:

Om een klant te registreren of op te zoeken, druk je op de 'Loyaliteit' knop om het volgende scherm te zien:

Om een nieuwe klant te registreren:

• Druk op 'Nieuwe klant'
  • ​Nu zie je het 'Klanteninformatie' scherm (onder) waar je alle details van de klant kan invoeren.
  • Druk op 'Bevestigen'
  • ​Met de camera van de iPad kan je de loyaliteitskaart scannen om hem toe te wijzen aan een klant; druk op 'Voer kaart handmatig in' om de informatie zelf in te voeren'; of druk op 'Overslaan' om een klant aan te maken en print een tijdige loyaliteitskaart voor ze uit.

Je kunt ook een klant registeren zonder een loyaliteitskaart te scannen door op 'Nieuwe klant' te drukken. Het systeem zal deze klant automatisch het volgende 'Klantennummer' toewijzen.

De klanten data voor de loyaliteits-module is toegankelijk via de 'Backoffice Dashboard'. Je kunt deze data exporteren naar CSV format, welke je kan gebruiken voor e-marketing doeleinden, etc. (mits de klanten die zich hiervoor hebben ingeschreven akkoord zijn gegaan met het ontvangen van communicatie).

Om punten in te wisselen voor producten, voer je de producten eerst in zoals je normaal ook zou doen bij het afrekenen. Pas wanneer je bij het afrekenscherm komt, selecteer je 'Loyaliteit' waar je opties zal zien om de hoeveelheid punten in te voeren die de klant wil inwisselen.