Hoe is de maandelijkse licentie voor intelligentpos opgebouwd?

De maandelijkse intelligentpos licentie bevat:
  • Software licentie
  • Regelmatige software updates
  • Een toegankelijke Backoffice voor inzichtelijke rapporten en voorraadbeheer.
  • Je verkoopdata wordt veilig gehost in de cloud
  • Mobiele iReports app, zodat je altijd toegang hebt tot je verkoopdata
  • Ongelimiteerde technische support, 7 dagen per week
De voordelen van een maandelijkse licentie voor een cloud-based POS systeem zoals intelligentpos zijn:
  • Betaalbare maandelijkse rekeningen waar alles is inbegrepen
  • Ongelimiteerde support om je te assisteren
  • Lage kosten voor hardware en reparaties
  • Lage energieconsumptie
  • "Future-proof" door gratis software updates in de toekomst
  • Geen dure lange termijn licenties, of maandelijkse hardware kosten
  • Geen extra contracten of kosten voor support, hosting en onderhoud
  • Een beschikbare zelf-installatie optie
  • ​Heb direct contact met ons!