Uppdatera mjukvaran på din kortläsare

Att ha den senaste mjukvaran på din kortläsare förbättrar både Bluetooth, samt den övergripande stabiliteten. Notera dock att du bara kan uppdatera mjukvaran på din kortläsare om du har en iPhone eller iPad.

1. Säkerställ att Kortläsare Pro är ansluten till din iPhone eller iPad.
  2. Öppna iZettle-appen.
  3. Gå till ”Inställningar” och sedan ”Kortläsare”.
  4. Tryck på den blåa knappen som säger ”Uppdatera kortläsare”. Den här knappen dyker bara upp när det finns en uppdatering tillgänglig. Det kan ta några sekunder innan knappen dyker upp. En uppdatering tar vanligtvis runt 10 minuter för Pro Contactless och ca 2-3 minuter för iZettle Reader.
  5. Appen kommer att informera dig om när kortläsaren har blivit uppdaterad och är redo att användas igen.

Viktigt
- Kontrollera att både kortläsaren och din iPhone eller iPad är laddade innan du uppdaterar mjukvaran.
- Se till att din iPhone eller iPad är nära kortläsaren under uppdateringen.