Kortti- ja lähimaksujen vastaanottaminen

Maksujen vastaanottaminen Zettle Reader

1. Lisää tuote

• Lisää tuote ostoskoriin tai syötä haluamasi summa.

2. Valitse "Maksa"

• Valitse Zettle Go sovelluksessa "Maksa".
  • Valitse maksutavaksi* Kortti.
  • Anna kortinlukija asiakkaalle.
  • Aseta kortti lukijaan, näytä korttia lukijalle tai pyyhkäise korttia lukijassa.

Lähimaksaminen:
Näytä korttia kortinlukijalle. Kortin on oltava enintään 5 cm:n päässä kortinlukijan näytöstä.

3. Vahvista maksutapahtuma

• Tarvittaessa asiakas syöttää PIN-koodinsa kortinlukijaan tai kirjoittaa allekirjoituksensa joko älypuhelimen tai tabletin näytölle.
  • Tarkista lukijan näytöltä ja sovelluksesta, että maksu on vahvistett

4. Kuitti

• Kirjoita asiakkaasi sähköpostiosoite ja lähetä hänelle sähköinen kuitti ostoksista. Jos järjestelmääsi on kytketty tulostin, voit myös tulostaa kuitin.

Lisätietoja:
* Jos vastaanotat Zettlellä vain korttimaksuja, voit poistaa käteismaksut käytöstä sovelluksen maksuasetuksissa seuraavasti:

• napauta kuvaketta
  • siirry kohtaan Maksuasetukset.
  • poista käytöstä Käteismaksut

Asiakkaan pankkitiliote

Jos käytät yritystiliä, tiliotteessa lukee ”Zettle * (yrityksesi nimi)”.

Kortti hylätty

Miten toimin, jos kortti hylätään?

Jos maksu hylätään uudelleen, maksua ei voida toimittaa. Suosittelemme, että annat ostajan maksaa muulla tavalla ja pyydät häntä ottamaan yhteyden pankkiinsa saadakseen lisätietoja.