Gå over fra iZettle E-commerce til Selz

Helt siden vi lanserte iZettle E-commerce, har tjenesten blitt drevet av samarbeidspartnerne våre hos Selz, og nå er tiden kommet for at de skal ta over tjenesten fullt ut.

iZettle E-commerce er avsluttet og blitt erstattet med en Selz-integrasjon. Det innebær at vi kobler iZettle-kontoen din til Selz-butikken din. Kundene dine vil ikke merke noen forskjell, men du må endre litt på hvordan du administrerer butikken din.

Hvorfor gjøres dette?

For at du skal kunne få det beste ut av butikken din, flytter vi alle iZettle E-commerce-abonnementer til Selz. Selz tilbyr et bredere utvalg av funksjoner, og har laget et eget abonnement for tidligere iZettle E-commerce-brukere. Les mer om Selz på Selz.com.

Hvordan fungerer det?

Hvis du allerede driver en iZettle E-commerce-butikk, er det enkelt å fortsette å drive den gjennom Selz.

1. Bare logg inn på my.izettle.com og naviger til e-handel. Derfra hjelper vil deg med å opprette en Selz-konto
  2. Du blir også tilbudt et abonnement hos Selz som erstatter iZettle E-commerce-abonnementet ditt

Når du har fullført disse stegene, vil Selz drive nettbutikken din. Når du foretar salg på Selz, vil de synkroniseres med iZettle-kontoen din, slik at du får et enkelt overblikk over virksomheten din.

Vil butikken min fungere annerledes?

• Fra nå av bør du logge inn på Selz.com for å se bestillinger, administrere nettbaserte salgskanaler eller oppdatere utseendet til nettbutikken din
  • Produktbiblioteket ditt vil fortsatt være på iZettle, og det er der du bør administrere produktene dine og varebeholdningen. Eventuelle produkter du selger på nettet, vil fortsatt oppdatere varebeholdningen i iZettle

Hva vil forbli det samme?

• Kundene dine vil ikke merke noe til endringen, og kan handle som vanlig
  • Det vil ikke være noen endringer på utseendet eller oppsettet av butikken din
  • Lagernivåer vil være oppdatert i produktbiblioteket ditt i iZettle og synkronisere med Selz
  • Dine nettsalg, betalt med iZettle eller PayPal, vil fortsatt registreres på iZettle-kontoen din og vises i rapporter
  • Utbetalinger vil fungere som vanlig for iZettle-betalinger

Vil abonnementet mitt være det samme?
Nei, du må abonnere via Selz, og de har laget et eget tilbud for brukere av iZettle E-commerce. Så snart du har abonnert på Selz, vil iZettle E-commerce-abonnementet avsluttet automatisk, og Selz vil starte å ta betalt når faktureringssyklusen på iZettle E-commerce ender.

Hvor henvender jeg meg for å få brukerstøtte?
Etter at du har overført kontoen din, bør du kontakte Selz direkte for å få brukerstøtte i forbindelse med nettbutikken din. Hvis du imidlertid har spørsmål knyttet til overføringen av e-handel, kassasystemet ditt i iZettle eller iZettle-abonnementet ditt, kan du fortsette å ta kontakt med iZettle brukerstøtte.

Les mer om Selz-integrasjonen i denne artikkelen.

Brukerstøtte

Hva har skjedd?
Nettbutikken din vil ikke lenger være tilgjengelig gjennom iZettle, men gjennom Selz.com i stedet. Du kan gå inn på my.izettle.com, og vi vil hjelpe deg med å opprette en konto og velge et abonnement hos Selz.

Når dette er ordnet, kan du gå til Selz.com for å ta deg av bestillinger, i stedet for å klikke på “E-commerce”-kategorien på my.izettle.com.

Produktbiblioteket ditt vil fortsatt være i iZettle, og du må redigere navn og priser og lignende i iZettle. Hvis du imidlertid ønsker å se bestillinger, redigere butikken eller administrere dine salgskanaler på nettet (for eksempel på sosiale medier), må du gjøre dette på Selz.com.

På Selz vil den direkte lenken tilbake til kontrollpanelet i iZettle forsvinne, men kontrollpanelet i Selz vil se veldig likt ut som det du bruker i dag.

Hva vil skje med produktene mine etter overføringen?
Produktene dine vil forbli i iZettle og synkroniseres med Selz.

Hvordan skal jeg redigere produktene mine etter overføringen?
Sørg for å fortsette å administrere og legge til produkter på my.izettle.com, og de vil automatisk bli synkronisert på Selz.com.

Produktbiblioteket ditt i iZettle er den rette kilden for all produktinformasjon. Derfor anbefaler vi ikke å redigere produkter på Selz.com. Hvis du redigerer et produkt i Selz og senere i iZettle, blir informasjonen i Selz overskrevet.

Hva skjer hvis jeg ikke oppretter en konto hos Selz.com, eller velger et abonnement hos Selz?
Hvis du ikke oppretter en konto hos Selz, vil du ikke få tilgang til e-handelsplattformen, se bestillingene dine eller bruke butikkbyggeren. Kundene dine vil imidlertid fortsatt kunne kjøpe varer i nettbutikken din.

Hvis du oppretter en konto, men ikke velger et abonnement hos Selz.com, vil du til slutt miste tilgang til de nettbaserte verktøyene dine. Du vil imidlertid alltid kunne reaktivere kontoen din hos Selz, og få tilgang til dataene dine igjen.

Hva vil skje med abonnementet mitt på iZettle E-commerce?
Siden du må registrere et abonnement direkte hos Selz når denne endringen skjer, vil iZettle stoppe å fakturere deg for iZettle E-commerce-produktet. Selz vil starte å ta betalt når faktureringssyklusen avsluttes på ditt iZettle-abonnement. Du vil ikke faktureres dobbelt.

Hvis du har et abonnement som inkluderer iZettle E-commerce, vennligst sjekk e-posten din. Du skal ha mottatt en e-post med ytterligere informasjon.

Må jeg opprette et passord på Selz?
Ja, du trenger å sette et passord.

Vil jeg fortsatt kunne se salgene mine i iZettle-rapportene?
Ja, salg som er gjort i nettbutikken din, og betalt med iZettle eller Paypal, vil fortsatt bli sendt til iZettle-rapporter og fungere akkurat som før. Merk at hvis en bestilling er betalt med en annen betalingsleverandør enn disse, vil den ikke vises på salgsrapporten til iZettle.

Hva slags brukerstøtte tilbyr Selz?
Selz tilbyr brukerstøtte alle dager hele døgnet på engelsk.

Hva med personopplysningene mine?
Vi behandler alltid personopplysninger i henhold til gjeldende lover og regler. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring. All informasjon om iZettles betalingstjeneste som er gitt i vår personvernerklæring, vil fortsette å gjelde for betalinger på nett, utført gjennom nettbutikken din. Når du registrer deg på Selz.com, vil du få informasjon om hvordan de behandler data for bruk av nettbutikken din, gjennom sine vilkår og betingelser og personvernerklæring.