Om iZettle

iZettle utvikler banebrytende betalings- og analyseverktøy som gir små bedrifter muskler til å spille i samme liga som de store aktørene. Vi har hjulpet våre brukeres virksomheter med å oppnå en årlig vekst på mer enn fem ganger gjennomsnittet for Europa. Og vi gjør det med enkle og brukervennlige verktøy.

iZettle Reader gjør det mulig for alle å ta betalt med kort – når som helst, hvor som helst, mens vårt intuitive salgsverktøy gjør det enklere å prosessere betalinger, spore salg og administrere produkter. Med iZettle er det ingen oppstartskostnader, ingen kontrakter og ingen månedlige  gebyrer å bekymre seg for. I stedet tilbyr vi en rekke effektive verktøy som hjelper deg med å starte og drive virksomheten din og få den til å vokse.

Skaff deg iZettle

Kompatibilitet

Den gratis iZettle-appen fungerer på iPhone-, iPad- eller Android-enheter (krever iOS 9 eller Android 4.1 eller nyere versjoner).

iZettle Reader fungerer med enheter med aktivert Bluetooth-funksjon som bruker iOS 9 eller Android 4.1 eller nyere versjoner. Ta en titt på vår kompatibilitetsveiledning for mer informasjon.

Internettforbindelse

For at iZettle skal fungere, må du være tilkoblet et 3G-, 4G- eller WiFi-nettverk. Disse forbindelsene er mye raskere enn 2G-teknologien tradisjonelle kortterminaler baserer seg på.