Skilte, der viser at du modtager kort

Nedenfor finder du skilte, som du kan bruge til at vise dine kunder at du modtager kort. Du skal blot klikke på et af billederne for at downloade en pdf-version, som du kan hænge op i din butik, dit showroom eller på dit kasseapparat.

Du kan også bestille klistermærker og trykte skilte med rabat her.

Vi modtager kort

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.