Valgmulighedsgrupper

Bemærk venligst: Det er ikke længere muligt at registrere en iZettle Pro-konto. Læs mere om, hvordan iZettle Go kan hjælpe din virksomhed her.
Vælg ’Valgmulighedsgrupper’ hvis du ønsker, at et vindue med forskellige valgmuligheder skal vises efter du har valgt et produkt
(f.eks. kan en ribeye bøf kan have nogle gratis valg såsom rare, medium osv. Du kan også have nogle valg der kræver betaling, såsom pommes frites, pebersauce osv.)

For at oprette en brugerdefineret valgmulighedsgruppe, skal du først oprette den som et produkt.

Derved vises den i valgmulighedsvisningen, så den kan vælges.

Vælg derefter de valgmuligheder du ønsker at tilføje til dette produkt, og klik på ’Indstil valgmulighedsgrupper’.

Det du har valgt vil blive importeret til dette næste vindue – 'Valgmulighedsgruppe-indstillinger'

Her kan du vælge om der skal opkræves betaling for alle valgmuligheder, eller blot udvalgte.

Hvis du indstiller et maksimalt antal mulige valgmuligheder, vil valgmulighedsvinduet lukke når det maksimale antal er valgt. Dette er eksempelvis ideelt for retter der serveres med et tilvalg af ekstra tilbehør.

Fra denne skærm kan du også indstille tvungne valgmuligheder, eller sætte en begrænsning for antallet af valgmuligheder der kan vælges.

Hvis disse er til en bøf, for eksempel, ville du kun vælge én mulighed fra 'Rare, medium, gennemstegt' osv.

Klik derefter på 'Gem' for at tilføje ændringerne til produktet.

Gentag evt. disse trin for at tilføje flere modifikationer til produktet.

Når du har tilføjet alle de ønskede modifikationer, skal du klikke på ’Gem’ og derefter på ’Opdater’ på siden for ’Valgmulighedsgruppe-indstillinger’.