Kampagner

Bemærk venligst: Det er ikke længere muligt at registrere en iZettle Pro-konto. Læs mere om, hvordan iZettle Go kan hjælpe din virksomhed her.

Denne sektion kan findes ved at gå til 'Indstillinger > Kampagner'. Her kan brugeren oprette kampagner enten efter værdi eller procent.

Tilføj en ny kampagne ved at vælge ’Opret ny kampagne’. Skal en eksisterende kampagne redigeres, vælges denne fra listen.

Visningsnavn
Dette er kampagnenavnet, som det vises på salgsskærmen.

Kundens navn
Dette er ikke obligatorisk, og bør bruges hvis du ønsker, at kampagnen skal vises anderledes på kunders kvitteringer.

Køkkennavn
Dette er ikke obligatorisk, og bør bruges hvis du ønsker, at kampagnen vises på køkkenkvitteringer.

Værdi
Her kan du indsætte kampagnens valutaværdi eller en procentværdi.

Knapfarve
Vælg kampagnens knapfarve her.

Værdi/Procent
Indstil om kampagnen skal fratrække et fast beløb eller en procent.

Tildel til Kategori
Hvis kampagnen er begrænset til en særlig kategori eller kategorier, skal dette slåes til, og de relevante kategorier vælges.

Tildel til Loyalitet
Hvis kampagnen kun skal gælde for loyalitetskunder, vælges denne samt antallet af point, der kræves for indløsning

Aktiv
Brug denne til at slå kampagnen fra eller til.

Tildeling af kampagne

Kampagner kan tildeles enkelte produkter eller som en totaldækkende rabat.

For at tildele en kampagne til et enkelt produkt, vælges produktet på salgsskærmen ved at trykke på bestillingsskærmen (et grønt flueben vises ved siden af varen), derefter tilføjes kampagnen ved at vælge ’Funktioner > Tilføj Kampagne’.

For at tildele på tværs af hele bestillingen vælges kun ’Funktioner > Tilføj Kampagne’.