Sådan tilpasser du din onlinebutik

Sådan bruger du vores butiksbygger

Fra E-commerce-oversigten klikker du på Din onlinebutik > Temaer og installerer det ønskede tema. Du bliver automatisk ført videre til butiksbyggeren efter installation, og du kan vende tilbage til dette sted igen ved at gå til Din onlinebutik > Tilpas fra hovedmenuen.

Indholdsblokke

Når du bygger en onlinebutik med iZettle, kan du tilpasse alle områder af den. Hver butik består af indholdsblokke – de kan inkludere billeder, tekst, video, HTML, etc. Du kan tilføje så mange blokke, du har lyst til, og enhver type af ønsket indhold, så du får fuld kontrol over udseeendet på din butik og den måde, du sælger på. Blokke kan tilføjes startsiden og indholdssiderne i din butik

Sådan tilføjer du blokke

Det er nemt at tilføje blokke. Gå til fanen ‘Blokke’, og tryk på ‘Tilføj blok’.  Nu får du vist en liste over blokke, du kan tilføje din butik, og du skal blot vælge den ønskede, holde musen nede og trække den til din butik. Slip musen igen, hvorefter blokken gemmes i din butik

Sådan flytter du blokke

På listen over eksisterende blokke vælger du den blok, du gerne vil flytte, holder musen nede og trækker blokken vertikalt på listen over blokke. Slip musen igen, hvorefter blokken gemmes på den nye placering.

Sådan fjerner du blokke

Hvis du har en blok, du ikke er helt tilfreds med, så bare rolig – du kan nemt fjerne den under blokindstillinger eller vælge ikonet ‘fjern’ under indstillinger for styring af blok

Sådan redigerer du blokke

Hvis du har tilføjet en bloktekst, vil du også kunne se alternativet 'Rediger'. Når du vælger dette, kan du redigere teksten i feltet. Du skal blot vælge 'Gem' i indstillingerne for at gemme din tekst

Blokindstillinger

Når du har føjet en blok til din butik, kan du konfigurere blokken ved hjælp af kontrolelementet indstillinger. Det gøres ved at klikke på ikonet med ‘tandhjulet’ i blokken og vælge blokken fra listen over eksisterende blokke.  Hver blok har sine egne indstillinger, der skal konfigureres. Her er f.eks. de mulige indstillinger for tekstblokken

Når du har foretaget dine ændringer, vælger du 'Opdater' for at gemme

Overskriftstekst

Nogle blokke indeholder en yderligere mulighed for overskriftstekst. Aktivér denne funktion for at tilføje tekst lige over dit uploadede indhold

Gitterblokke

Den mest alsidige af blokkene er 'Gitter'-blokken, fordi du her kan angive antal kolonner og tilføje yderligere blokke i hver kolonne, såsom billedblokke, tekstblokke, etc. De gør det muligt at skabe horisontale indholdssektioner. Når du har tilføjet en gitterblok, skal du blot tilføje det nødvendige indhold til hver kolonne

Fremhævet kategori og blokke med kategorilister

Du kan også tilføje produkter direkte til din butik med blokkene 'Fremhævet kategori' og 'Kategoriliste'. Du skal blot vælge den kategori, du vil vise, samt antal produkter/kolonner.

Disse blokke vil vise kategorierne sammen med deres coverbilleder

Fremhævede produktblokke

Du kan tilføje et fremhævet produkt til din butik ved hjælp af blokken ‘Fremhævet produkt’.

Tekstblokke

Tekstblokke gør det muligt for dig at tilføje rich text-indhold. Det giver dig formateringsmuligheder for forskellige størrelser af tekst, overskrifter, lister, justering og links. Du kan konfigurere tekstblokkene som alle andre blokke

Billedblokke

Billedblokke giver dig mulighed for at vise dine produkter og din forretning. Du kan selv styre størrelsen på dit billede og justere det, så det kan placeres det rette sted

Lydblokke

Præsenter dine seneste lyde, musik og tale med 'Lydblokke'

Videoblokke

Upload en video eller indlejr en video fra YouTube eller Vimeo i videoblokken. Du kan også vælge at vise en plakat, før videoen afspilles

Banner

Du kan administrere den tekst og det indhold, der vises på bannerne på startsiden ved hjælp af blokke. Du skal blot vælge alternativet 'Tilføj blok' og vælge din blok. Det fungerer på samme måde for resten af siden