Sådan opdaterer du ordre- og kundeinformation

Hvis du gerne vil opdatere detaljer for en enkelt ordre, kan du nemt gøre det fra din E-commerce-oversigt. Det er særligt nyttigt, hvis en kunde har indtastet en forkert forsendelsesadresse eller lavet en fejl, da der blev indtastet e-mailadresse, navn eller virksomhed under betaling

Sådan opdaterer du en enkelt ordre

1. Gå til din E-commerce-oversigt, og klik på Ordrer > Alle

2. Find den ordre, du vil opdatere, ved hjælp af søgelinjen, åbn siden med ordredetaljer, og klik derefter på Mere > Rediger kunde

3. Der vises et popup-vindue med kundeinformation for ordren.

4. Tilpas kundeinformationen efter behov, og klik på Opdater.

5. Opdateringen af ordren vil kun påvirke denne ordre. Hvis du vil opdatere profilinformation for hele kunden, skal du læse videre.

Sådan opdaterer du kundeinformation

Du kan opdatere en kundeprofil med nøjagtig information såsom forsendelsesadresse, navn eller e-mailadresse.

Sådan opdaterer du kundeoplysninger for alle ordrer:

1. Gå til din E-commerce-oversigt, og klik på Kunder

2. Find kunden, og åbn siden med detaljer om kunden, og klik derefter på Rediger

3. Nu åbnes der et popup-vindue med kundeinformation.  Opdater de relevante oplysninger.
  1. Til sidst klikker du på afkrydsningsfeltet nederst ved Opdater kundeordrer, hvis du vil opdatere alle tidligere ordrer for denne kunde med den nye information.
  2. Klik på Opdater, og så er du færdig!

Bemærk: Redigering og opdatering af kundeordrer på denne måde betyder, at alle tidligere ordreoplysninger overskrives og ikke kan gendannes. Hvis din kundeprofil er opdateret, overskriver den eksisterende og tidligere ordrer, som måske ikke endnu er færdigbehandlet. Hvis din kunde ændrer sin e-mailadresse eller har en ny leveringsadresse, kan det være godt at opdatere kundeprofilen. Du behøver ikke opdatere alle dine kundeordrer for at bruge denne funktion.