Sådan bruger du funktionen ‘Accepterer markedsføring’

Hvis dine kunder er interesseret i dit brand og gerne vil have besked om nye tilbud og produkter, kan de vælge at modtage markedsføring fra dig. For at kunne tilbyde dem dette skal du gå ind på din E-commerce-oversigt og fortsætte som vist nedenfor

Gå ind på Indstillinger > Betaling > Indstillinger > slå ‘Markedsføring aktiveret’ til, så den er grøn

Markedsføringstekst

Brug enten standard markedsføringsteksten eller tilføj en personlig tekst, og klik derefter på 'Gem'

Hvordan accepterer mine kunder markedsføring

Når dine kunder når frem til skærmen med betaling, får de vist et afkrydsningsfelt, der spørger dem, om de ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra dig. Når de har markeret dette felt, gemmer vi deres oplysninger på fanen ‘Kunder’ på din E-commerce-oversigt

Hvor finder jeg min kundeliste?

Gå ind på din E-commerce-oversigt, og klik på fanen ‘Kunder’ på venstre side af navigationslinjen. På din kundeliste indikerer vi de kunder, der gerne vil modtage markedsføringsmateriale fra dig, med grønt

Du kan også filtrere efter kunder, der har accepteret markedsføringsmateriale som vist her:

Kundeeksport / e-mailapps

Flaget for accepterer markedsføring er synligt i kundeeksport og apps til e-mailmarketing som MailChimp