Artikler
iZettle.com

Vi gør alt, hvad vi kan, for at støtte vores fællesskab. Se vores tiltag i forbindelse med COVID-19.

Hvordan knytter jeg min konto med sociale medier til min onlinebutik?

Gå til din E-commerce-oversigt, klik på Din onlinebutik > Indstillinger > Sociale links. Her kan du se over 10 kanaler med sociale medier, som kan knyttes til din butik.

Dine sociale links vil blive vist på de passende områder afhængig af dit tema.

 

Var denne artikel hjælpsom?

Kan du ikke finde det, du søger?

Kontakt vores supportteam