Hvordan knytter jeg min konto med sociale medier til min onlinebutik?

Gå til din E-commerce-oversigt, klik på Din onlinebutik > Indstillinger > Sociale links. Her kan du se over 10 kanaler med sociale medier, som kan knyttes til din butik.

Dine sociale links vil blive vist på de passende områder afhængig af dit tema.

Brug for mere hjælp?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00.

Call us on: 32 72 04 70

Brug for mere hjælp?: help.dk@izettle.com