Forladt kurv

Med e-mails om forladte kurve kan du:

• Gendanne mistede salg og generere mere indtjening
  • Automatisk kontakte kunder, så de kan afslutte deres køb
  • Fuldt ud tilpasse e-mailskabeloner
  • Inkludere en rabatkode, der giver kunder lyst til at vende tilbage

Tilpasning af e-mails om forladte kurve

• Gå til din oversigt i iZettle E-commerce, og klik på Indstillinger > E-mails.
  • Her får du vist to muligheder: Indledende e-mail om forladt kurv og Opfølgende e-mail. Den indledende e-mail er den første e-mail vi automatisk sender til din kunde, afhængig af den forsinkelse for e-mail du har indstillet. Din opfølgende e-mail er den anden og sidste e-mail en kunde vil modtage.

• Færdig! Alle kunder, der forlader deres kurv efter at have indtastet deres e-mailadresse ved kassen, modtager en opfølgende e-mail som konfigureret af dig. Du kan til hver en tid ændre frekvensen eller teksten i dine e-mails ved at vende tilbage til denne side.
  • Du kan også sende en test-e-mail til dig selv ved at klikke på 'Send Test’