Sælg på Squarespace med iZettle E-commerce

Vil du bruge Squarespace til at bygge dit website, men samtidig benytte vores løsning til at sælge dine produkter? Intet problem. Sådan gør du:

Kom godt i gang

Du skal som udgangspunkt have din egen Business-konto hos Squarespace, og have oprettet mindst et produkt i din iZettle-konto.

Bemærk venligst, at du på grund af restriktioner hos Squarespace skal have deres Business-plan for at bruge indlejringer med følgende fremgangsmåde.

Start med at kopiere knapkoden for dit iZettle-produkt. Det gør du ved at gå til Knapper og Widgets via menuen i E-commerce-oversigten, og derefter kopiere koden fra panelet til højre, når du har bygget din knap eller widget.

Når din HTML-kode er kopieret, skal du gå tilbage til Squarespace og føje en kode-indholdsblok til dit Squarespace-site ved at klikke på '+', når du redigerer en del af indholdet.

Det vil gøre det muligt at indtaste HTML direkte på din side.

Indsæt den kopierede kode fra iZettle E-commerce, og klik på Anvend.

På dette trin vil du ikke kunne se en forhåndsvisning af iZettle-knappen på grund af Squarespaces restriktioner for indlejret kode. Du skal blot logge ud af Squarespace eller klikke på 'Preview in safe mode' for at se din nye knap eller widget på dit Squarespace-site.

Du skal også føje vores indlæsningsscript til afsnittet "Code Injection" under indstillinger i Squarespace, så det indlæses globalt og holder øje med sideændringer. Det lyder kompliceret, men det er det faktisk ikke – du skal blot kopiere følgende kode og indsætte den under Indstillinger > Avanceret i "Overskrift"-sektionen på dit Squarespace-site.

<script async src="https://embeds.selzstatic.com/1/loader.js"></script>

Knap-eksempel:

Widget-eksempel: