Lägga till en rabattkod

1. Logga in på ditt konto och klicka på E-commerce så att du kommer till Din sida för E-commerce.

2. Välj Onlinerabatter i menyn till vänster.

3. Klicka på Skapa rabatt och fyll i formuläret.

4. Sätt ett namn på ditt erbjudande, t.ex. ”Sommarspecial” och ange därefter en egen rabattkod eller låt systemet autogenerera en kod åt dig.

5. Därefter väljer du hur erbjudandet ska tillämpas.

6. Välj om rabattkoden ska motsvara en procentenhets rabatt, ett visst belopp eller avdrag på hela priset.

7. Bestäm hur många erbjudanden som ska lösas in eller låt alternativet Obegränsat vara markerat.

8. Till sist väljer du vilka datum som rabattkoden ska vara aktiv eller låter alternativet Förblir giltig vara markerat.