Komma igång med iZettle Pro

Den här artikeln innehåller information om iZettle Pro, speciellt för restauranger, barer och caféer.

Vad är iZettle Pro?

iZettle Pro är vår nya app framtagen speciellt för restaurangbranschen. Den ger dig som driver bar, café eller restaurang alla funktioner du behöver för att ta din service till nästa nivå. Systemet körs helt på iPad, till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar. iZettle Pro är framtagen för att du enkelt ska kunna organisera ditt arbete, ta betalt och analysera din försäljning, så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt – dina kunder.

Checklista & installationsguide

Att driva företag kräver att man har många bollar i luften. Vi skapade den här praktiska checklistan för att hjälpa dig att komma igång.

Användarguide

Denna användarguide ger dig mer detaljerad information om de dagliga uppgifter som personal och chefer ska utföra med iZettle Pro – som hur man ta emot beställningar och betalningar, eller gör dagsavslut.

Instruktionsfilmer

Är du mer visuellt lagd? Ta en titt på våra steg för steg-filmer som visar hur allt fungerar!

Nätverkskrav

För iZettle Pro gäller särskilda nätverkskrav som måste uppfyllas för att allt ska fungera smidigt. Du kan läsa mer om kraven här.