Anpassa varukorgen i iZettle E-commerce

Varukorgen är en enkel inbäddad sida som du kan lägga till var du vill på din webbplats. Dina kunder kommer åt varukorgen med ett enkelt klick; den glider då in på skärmen från höger. Det hjälper kunderna att hålla koll på vad de lagt i varukorgen medan de shoppar, vilket leder till fler genomförda köp – och att du sparar tid och pengar.

Varukorgen visas automatiskt på din befintliga webbplats överallt där du har bäddat in din webbshop, en widget eller en köpknapp. Du kan också välja att bara lägga till själva varukorgen till vilken sida du vill på din webbplats.

Så här enkelt är det att lägga till koden för varukorgen:

1. Gå till Din sida för E-commerce och klicka på Knappar och widgetar.
  2. Välj Varukorg.
  3. Anpassa varukorgens utseende genom att klicka på Färger.
  4. Anpassa varukorgens funktioner genom att klicka på Beteende.
  5. Under Inställningar kan du anpassa butikens logga, namn och visningsalternativ. Klicka på Spara när du är nöjd.
  6. Kopiera HTML-koden till höger.
  7. Klistra in HTML-koden på sidan/sidorna där du vill visa varukorgen.

Du kan läsa mer om inbäddade knappar och widgetar här

Hur stänger jag av varukorgsfunktionen?

Du kan ta bort den inglidande varukorgen under Inställningar > Kassa > Inställningar. Glöm inte att spara dina ändringar.

När du avaktiverar Varukorg där kommer varukorgen inte längre att synas när du skapar widgetar eller knappar.