Opdatering af kortlæserens software

Når du kører den seneste version af softwaren i kortlæseren, kan du forbedre ydeevnen og oplevelsen af din kortlæser.

Vigtigt:

• Sørg for, at din kortlæser og din smartphone eller tablet er opladet.
  • Hold din smartphone eller tablet tæt på kortlæseren for at sikre en god forbindelse

Før du opdaterer kortlæserens software, skal du sikre, at du kører den seneste version af Zettle Go-appen. Gør følgende for at downloade den seneste Zettle Go-app på din smartphone eller tablet:

1. Gå til App Store eller Google Play for at se efter en opdatering
  2. Installer den seneste version af opdateringen, hvis der findes en

Når den seneste version af Zettle Go-appen er installeret på din enhed, kan du tjekke om der findes en opdatering til kortlæseren eller om der er en download i gang:

1. Sørg for, at kortlæseren er tændt og forbundet til din smartphone eller tablet.
  2. Åbn Zettle Go-appen, gå til “Indstillinger” > “Kortlæsere”, og tryk på din tilsluttede kortlæser. I denne visning kan du se detaljer om din kortlæser, herunder aktuelle softwareversioner på læseren.
  3. Hvis der findes en softwareopdatering, vises den øverst i læserens visning:

Automatisk opdatering
Hvis en automatisk softwareopdatering er i gang, vil du kunne se status for den her. Når kortlæserens softwareopdatering er klar til installation, får du besked om det og bliver bedt om at gennemføre den. Kortlæseren genstarter, og installationen af den seneste software tager ca. 7 sekunder.

Manuel opdatering
Hvis der findes en opdatering, som dog ikke er gået i gang endnu, kan du trykke på den grønne knap “Opdater kortlæser” for at starte processen manuelt, og derefter følge instruktionerne for at afslutte opdateringen. Når softwaren er downloadet, genstarter kortlæseren for at installere opdateringen. Det tager ca. 3-5 minutter at opdatere kortlæseren.

Læs mere:
Kompatible smartphones og tablets
Fejlfinding Zettle Reader